Kendi hikayeni oluştur!

BİZ KİMİZ?

Mobilya’nın başkenti İNEGÖL’de uzun yıllardır faaliyet gösteren firmamız, 1992 yılında TEKNIK GENÇ ODASI, markasını oluşturmuştur. Faaliyetlerine genç odası üretimi ile devam eden firmamız, mobilya sektöründe uzun yıllar boyunca edinmiş olduğu birikim ve kaliteli üretim politikası ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Çağın gereklerine, kalite standartlarına uygun, insan odaklı ürünler üreten ve model alınan firmamız; güvenilir ve sürdürülebilir bir hizmet ve iletişim ağı ile sektörün sayılı üreticiler arasında yerini almıştır.

2000 m2 kapalı alanda üretimini gerçekleştiren “TEKNİK GENÇ ODASI”, geniş model yelpazesi, araştırma, geliştirme faaliyetleri ve her geçen gün kendini yenileyen vizyonu ile uzun yıllar sektöre hizmet vermeye devam edecektir.

Teknik Genç Odası 2023

Tanıtım Filmlerimiz